Klacht: Compensatie ivm storing aan de warmtepomp

op 10 oktober 2017 over Vestia in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 28 oktober 2016 een heel weekend geen warmte en warm water gehad ivm defect error van de warmte pomp. Mijn huis wordt verwarmd door de zeewaterwarmtepomp. Ik heb 2x een klacht ingediend omdat ik recht heb op een vergoeding (artikel 11 beperken levering) ik heb zeker 6x gebeld maar ik krijg niemand te spreken van de klachtencommissie. Heb mijn telefoon nummer en mail adres achter gelaten maar ik krijg geen antwoord.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn vergoeding €95,00 ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vestia

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vestia nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Vestia in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door A.maronier