Klachten over Comfort Partners

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Comfort Partners zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Comfort Partners in de categorie Adviesbureau

6 klachten gemeld
1.6 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Servicebeurt

Klacht van Gerry Spiering op 27 juli 2022 over Comfort Partners in de categorie Adviesbureau

Wat een bedrijf, ik heb een afspraak gemaakt en de monteur komt, loopt naar boven en zegt deze ketel doe ik niet, er moet iemand anders komen en hij loopt de deur uit, het was voor jaarlijkse onderhoudsbeurt. Ik stond... Lees meer

Wat een k.. bedrijf

Klacht van Bassie1506 op 31 januari 2022 over Comfort Partners in de categorie Adviesbureau

23 november 2021 monteur gehad vanwege lekkage radiator. Moet een nieuwe voor komen. Monteur regelt dat via iPad dus even wachten. Niets gehoord en na 2 a 3 weken maar bellen. Eerst een telefoniste die al je gegevens wil noteren en dan pas... Lees meer

Vervangen CV

Klacht van CharelleElizeanna op 15 november 2021 over Comfort Partners in de categorie Adviesbureau

Ik wacht nu al 2 jaar op een nieuwe cv ketel, mijn cv valt telkens uit waardoor ik dus zonder warm water en verwarming kom te zitten. Ik heb een gezin en wij hebben 2 dagen zonder warm water en... Lees meer