Klacht: colportage advertentie bedrijvengids

op 20 juli 2016 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ben telefonisch benaderd door een mevrouw van de bedrijvengids over een advertentie, n.b. die ik nooit heb opgegeven, deze advertentie zou verlengd kunnen worden voor een volgend jaar voor €150,–. deze dame was erg warrig en had helemaal geen behoefte om te luisteren, zij wouwelde aan een stuk door, uiteindelijk zei ze dat het zo voor elkaar was.Zeer onbeleefd en wilde niet luisteren naar mijn verweer. Typische vorm van onbeschaafde colportage. Zulke colportage bedrijven zouden gelijk opgeknoopt moeten worden en beboet moeten worden!!

Gewenste Oplossing:

over deze colportage ben ik niet tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bedrijvengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bedrijvengids.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door f. teunissen