Klacht: COLA LIGHT

op 27 april 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op koningsdag bij McDonalds Eindhoven geweest. Eerst meer als de helft van de verkeerde bestelling mee gekregen, om gewisseld. Toen zat er geen frietsaus bij, dit kan allemaal gebeuren als het druk is, heb ik begrip voor. Wat ik echter niet kan accepteren is dat er met het drinken fouten worden gemaakt. Dit kan ik als consument niet controleren maar heeft grote gevolgen. Onze dochter is nl. diabeet. Hier moet ondanks drukte ALTIJD opgelet worden!! We bestellen niet voor niks LIGHT. Haar hele bloedsuiker is ontregelt. Het is nu 4 uur later en ze is nog niet onder controle. Een kleine fout zeer grote gevolgen!!!!

Gewenste Oplossing:

tegoedbon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M Vugts