Klacht: coca cola is geen coca cola

op 12 augustus 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij mac donalds in schagen, een menu gehaald, maar helaas de cola was deze keer geen coca cola. Ik vond het al raar smaken en had coca cola in huis. Zowel mijn familie als ik hebben en de cola van mac donalds en de echte cola geproefd, helaas de cola van mac donalds vonden de meeste van de familie vies en totaal geen cola smaak hebben.

Gewenste Oplossing:

Als de mac donalds toegeeft, wat ze natuurlijk niet doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door k.land