Klacht: Chicken sensation uit het assortiment!

op 02 juni 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zo verdrietig! van mn a propos, ik baal ik haat het leven! waarom???!! ik eet dat elke dag! elke dag of chickensensation of BigMac duhhh… nee ik na dit dit niet verdragen een dag geen Mac een dag niet geleefd! Dat zeg ik altijd hahahahha!! dus wat gaan we doen doen?? Hoe gaan jullie dit tegmoet komen? Je denkt ik overdrijf en een drama Queen ben?? ook goed! ik ben 35 en kan niet zonder mn vaste eetgewoontes wat ik eet etc. mn maag rammelt en heb er nu al weer zin in!! nee Ik ben nog niet boos maar erg verdrietig nee echt!

ps. dus nu nooit meer chickensanation?? dus vanfa nu alleen maar bicmaccie das altijd nr1!!!! maar mn chicken…ik ga je missen …

afzender Gul

Gewenste Oplossing:

ik wil 1 jaar lang gratis Bic Mac eten. Jah dat wil ik.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ChickenSensation