Klacht: Chicken Sensation

op 25 juli 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Macdonald,

Waarom is de chicken sensation weg? dit was letterlijk het enige wat ik bij jullie lus. En volgens mij ben ik niet de enige, genoeg mensen in mijn omgeving hebben geen behoefte meer aan de Mac sinds de sensation weg is. Ik neem sowieso geen bezoek meer aan de Mac donnals sinds de Sansation weg is. Terwijl ik zeker 3 a 4 keer per week kwam genieten van dat heerlijke broodje! Echt super zonde van dit besluit:( helaas geen klant meer van jullie door deze beslissing.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de chicken Sansation terug komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nesje36