Klacht: Checken sensation uit assortiment

op 02 juli 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik baal als een stekker. Waarom hebben jullie de checken sensation uit het assortiment gehaald? Al die vleesburgers vind ik niet te eten, vandaar dat ik ALTIJD een checken sensation neem als ik bij jullie kom. Nu heb ik niks meer. Mijn bezoekjes aan mc donalds gaan zich nu zeker beperken tot alleen de mc drive met af en toe een mc flurry. Dat is voor mij nog wel een traktatie, maar helaas voor mij zit eten bij de Mac er nu niet meer in. Dat wordt dan maar gewone snackbar. Sneu voor mijn kinderen, maar het is niet anders.

Gewenste Oplossing:

Chicken sensation weer terug in het assortiment

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fiona1234