Klachten over Catharina ziekenhuis Eindhoven

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Catharina ziekenhuis Eindhoven zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Catharina ziekenhuis Eindhoven in de categorie Ziekenhuizen

4 klachten gemeld
3.2 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Hallo, hierbij wil ik een klacht deponeren over afdeling 9 van het Catharina ziekenhuis Eindhoven. Mijn moeder is vanaf 20 december 2017 met een korte periode tussendoor in een verpleeghuis patiënt in dit ziekenhuis. Vanaf het moment dat zij van... Lees meer

Ik zou maandag j.l. opgenomen worden voor een mitralis-operatie op di-dag. Men liet ons 1,5 uur wachten zonder iets te zeggen! Toen kwam opeens iemand zeggen dat opname en operatie niet doorgingen omdat de chirurg ziek was. Men had ook... Lees meer

Afdeling 13 de etage

Klacht van op 13 december 2017 over Catharina ziekenhuis Eindhoven in de categorie Ziekenhuizen

mij naar afd kaakchirugie gestuurd zonder afspraak zeker drie kwartier heb gewacht me niet goed voelde ik melde dit bij de balie en mocht eerder de arts die mij moest helpen daar heb ik geen goed woord voor hij vond... Lees meer

Ben een 55-jarige dakloze veteraan met ptss en hulphond. Slaap en leef reeds 1 jaar inn een container met fysieke en mentale afbraak als gevolg. Heb ook een dubbele rughernia, ernstig verwaarloosd en verzwakt. Met helse pijnen afgelopen zaterdag door... Lees meer

bij deze willen wij aan geven is echt schokkend voor ons dat zo iets kan. is dat normaal als je met kinderen naar de eerste hulp gaat dat je zes uren in een kamer geplaats word zonder van iemand... Lees meer

Terug naar huis

Klacht van op 02 november 2016 over Catharina ziekenhuis Eindhoven in de categorie Ziekenhuizen

Gisteren kwamen wij op de spoedpost terecht vanwege hartklachten van mijn man. Mijn man is inmiddels 7x geopereerd waarvan 2 openhartoperatie en een hartklepreconstructie. Daarbij heeft hij nu 13 stents. Dus het is niet zo dat wij "zomaar" naar de... Lees meer

In de ziekenwagen werd mij duidelijk gemaakt dat ze op de monitor duidelijk kon zien dat er iets aan de hand was ik vroeg wat maar ze zei dat ze daar geen antwoord op mocht geven. Te weinig aandacht voor mijn... Lees meer