Klacht: Cannock chase reageert niet op emails en aangetekende brieven

op 25 mei 2020 over Cannock Chase Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Cannock chase reageert nergens op, emails worden beantwoord met een standaard ontvangst bevestiging en op aangetekende brieven wordt ook niet gereageerd. Een medewerker te spreken krijgen is onmogelijk omdat er alleen gewerkt wordt met ingesproken betichten, keuzemenu’s met instructies maar nooit de keuze om ern medewerker te spreken. Als ik in mijn persoonlijke dossier op hun site erop asndring dat zij contact met me opnemen hoor je daar ook niets meer op. Ik vind dit onbehoorlijk.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een reactie op mijn schrijven en een case behandelaar spreken. Daarnaast ook alle stukken in kunnen zien, ze kunnen namelijk van alles beweren maar zonder bewijzen trap ik nergens in.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cannock Chase Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cannock Chase Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]