Klacht: calve schaschlick veranderd van smaak en structuur

op 11 september 2018 over Unilever in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik calve schaschlick al sinds mijn jeugd ( 56 jaar ) omdat het bij ons thuis ook altijd gebruikt werd. Nu heb ik voor 1 week geleden een nieuwe schaschlick geopend en wat blijkt, de structuur was anders en ook de smaak. Jammer genoeg vond ik dit niet fijn. Ik zeg altijd tegen mijn kinderen alle veranderingen zijn geen verbeteringen en dat is in dit geval.

Gewenste Oplossing:

Als de oude calve schaschlick weer terug komt dus de oude smaak en structuur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unilever

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unilever nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karin katerbarg