Klacht: Cadeaukaart niet ontvangen

op 18 juni 2016 over Kobo Books in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij kobo voor vaderdag een cadeaukaart van 10 euro besteld. Na het betalen kreeg ik op de site van kobo dat er een technische storing was. ik heb dus betaald maar geen cadeaukaart ontvangen. op hetzelfde scherm waar de technische storing stond stond ook een email adres. hier heb ik naar gemaild, meteen kreeg ik een mailtje terug dat dit email adres buiten werking was.. ik moest een chat starten met de klantenservice. Ik kwam terecht bij Abishek K, hij sprak enorm slecht engels en het antwoorden duurde telkens behoorlijk lang. ik wil graag mijn geld terug of de cadeaukaart ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg of de cadeaukaart waar ik voor betaald heb krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kobo Books

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kobo Books nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DbNL15