Klacht: Cadeaubon werkt niet buiten eurozone

op 29 mei 2020 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een vriendin die buiten de eurozone woont een cadeaubon cadeau gedaan. Deze kan zij niet verzilveren en overzetten naar de Zalando van dat land is niet mogelijk. Eindelijk de chat kunnen bereiken en de dame gaf alleen aan dat er niets mogelijk is behalve dat ik de bon zelf verzilver. Ik bestel nauwelijks bij Zalando. Geen hulp of alternatieven geboden. Op mijn advies om bij de cadeaubon een waarschuwing te zetten, werd slechts verdedigend gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Dat de waarde van de cadeaubon wordt vergoed of dat de cadeaubon wordt omgezet zodat hij in haar land te verzilveren is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lupjhx1