Klacht: Cadeauactie exclusief voor abonnees

op 19 juni 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren (18 juni) geprobeerd. Kwam wel direct op de juiste pagina en kreeg vervolgens bericht dat er een mail met een link verstuurd was naar een mailadres uit een ver verleden waar ik niet eens eer toegang toe heb,. En dat terwijl ons huidige emailadres gewoon bij het AD bekend is. Ik ben dus niets wijzer en kon ook nergens vinden waar ik de gegevens kan aanpassen. Leuke acties hoor, naar het moet wel werken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de site duidelijker is en alle buttons werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dijkhoff1959