Klacht: bus chauffeurs die relatie aangaan met passagiers

op 20 juli 2012 over Boosten Reizen in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

enige tyd geleden heb ik een busvacantie gedaan met boosten .ik werd aangesproken door een chauffeur van boosten en we kregen een relatie helaas bleek deze chauffeur geen fris verleden te hebben wat heel veel ellende op leverde .de buschauffeur scheen regelmatig aan te pappen met alleenstaande dames en klede ze financieel uit .helaas was de maatschappij op de hoogte van de situatie van de chauffeur .de chauffeur werkt er niet meer maar mag nog steeds meereizen met de busmaatschappy fijn voor hem maar jammer voor mij want mijn vacanties houden op bij deze maatschappij jammer genoeg want we reisden al jaren met deze maatschappij wat wij altyd heel fijn vonden.ik zou het opprijs tellen dat ze voortaan de mensen beter nazien voor hun verleden vind het geen stempel voor het bedrijf

Gewenste Oplossing:

helaas kan ik hier geen klacht over indienen gezien de chauffeur er niet meer werkzaam is

Alle klachten die gemeld zijn door malgrat