Klacht: Buitensporige tarieven. Opgelicht zegt de gemeente

Judith Musch op 15 november 2022 over SAFS Sanitair & Onderhoud in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb via Ontstoppingsvrij een loodgieter aan huis gekregen omdat mijn toilet beneden niet meer doorspoelde. Er is mij gezegd dat er sowieso 35 euro voorrijkosten gerekend zouden worden. Daar ben ik akkoord mee gegaan. Vervolgens is de man op zoek gegaan naar de oorzaak, deze bleek bij de gemeente te liggen. Ik heb de gemeente gebeld, zij hebben ook de betreffende monteur gesproken en aangegeven wat hij moest doen voor de gemeente kwam. daarna zei de gemeente dat het voor mij gunstig was want de kosten kon ik bij de gemeente declareren. Na 4 uur was het probleem opgelost, en toen moest ik ineens 2965 euro pinnen. Toen ik aangaf dat ik zo’n groot bedrag niet ineens kon pinnen, zie hij dat ik een particuliere klant was en dat hij niet weg mocht gaan voor ik had betaald. Dus dat heb ik gedaan, met verschillende pasjes. Daarna de factuur gedeclareerd bij de gemeente. Nu hoor ik van de gemeente dat ik maximaal 200 euro had moeten betalen en dat ik opgelicht ben en aangifte moet doen bij de politie. De politie zegt dat ze niks voor mij kunnen doen omdat ik zelf betaald heb. Dat klopt, maar hoe had ik moeten weten hoeveel geld normaal is voor zulke verschillende verrichtingen? Ontstoppingsvrij gebeld en aangegeven dat de gemeente dit buitensporige tarieven vindt maar ontstoppingsvrij geeft aan niets te kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en alleen normale tarieven betalen, volgens de gemeente had dit grapje maximaal 300 euro mogen kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SAFS Sanitair & Onderhoud

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SAFS Sanitair & Onderhoud nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Judith Musch