Klacht: Buitenbrievenbus en dus natte krant

op 28 mei 2021 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg de laatste weken de Telegraaf in de buiten brievenbus. Hier heeft het veel geregend en dus een natte krant. Ik ben zo vrij dat te melden en ik betaal veel geld voor de krant. De voordeur is binnen een straal van tien meter en er zit een brievenbus is. Overigens is dit de trend van de laatste maanden.

Gewenste Oplossing:

Indien de krant op tijd en in de brievenbus van de voordeur zit !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telegraaf

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telegraaf nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Telefraaflezer