Klacht: Buggies niet meer bij de gate.

op 09 september 2018 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week teruggekomen van een fijne vakantie om er achter te komen dat Schiphol de buggies voor kinderen niet meer bij het verlaten van het vliegtuig afleverd. Deze komen in de bagagehal pas weer beschikbaar. Dit betekent dus dat je de kinderen vast moet houden tot je daar bent. Dus ook door de paspoortcontrole. Ik weet niet welke zogenaamd slim iemand dit verzonnen heeft, maar ik vind het zeer slechte zaak. Ik wil hier dan ook een klacht over indienen.

Gewenste Oplossing:

De buggies horen gewoon beschikbaar te komen bij het verlaten van het vliegtuig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dezzie