Klacht: Brute en onvriendelijke bediende

op 20 juli 2017 over Carrefour in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een Carrefour kassabediende heeft mij heel slecht behandeld als een klant , en als ik daarop wijzde , heeft ze mij uitgescholden met “JIJ TRUT MET GROTE MOND” Ik dacht dat ik een klant bij de Carrefour was. Blijkbaar bij hen ben ik de TRUT. Het is niet mijn eerste onaangename ervaring bij de Carrefour . Gisteren , 19/07/2017 om 10:20 , dezelfde bediende heeft mij een “EEN AMBETANTE KLANT ” genoemd , omdat ik niet tevreden was dat kassabediende de volgende klant bediende terwijl ik daar door haar niet volledig afgerekend stond en dan nog met andere klanten over mij roddelen bij mijn aanwezigheid “ER IS ALTIJD IETS MET…

Gewenste Oplossing:

Ontslag

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Carrefour

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Carrefour nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zarema