Klachten over Bruns ten Brink

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Bruns ten Brink in de categorie Verzekering. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Bruns ten Brink in de categorie Verzekering

0 klachten gemeld

Tijdslijn

autosleutels gestolen in huis

Klacht van op 08 mei 2012 over Bruns ten Brink in de categorie Verzekering

twee weken geleden zijn mijn autosleutels in huis gestolen, schadeformulier en politierapport zijn meteen opgestuurd.nu krijg ik te horen dat ik hiervoor niet verzekerd ben dat deze schade valt onder inboedelverzekering terwijl inboedelverzekering zegt dat deze onder de autoverzekering valt...na... Lees meer

autosleutels gestolen in huis

Klacht van op 08 mei 2012 over Bruns ten Brink in de categorie Verzekering

twee weken geleden zijn mijn autosleutels in huis gestolen, schadeformulier en politierapport zijn meteen opgestuurd.nu krijg ik te horen dat ik hiervoor niet verzekerd ben dat deze schade valt onder inboedelverzekering terwijl inboedelverzekering zegt dat deze onder de autoverzekering valt...na... Lees meer