Klacht: broodtrommel na 1 jaar al gescheurd

op 15 juli 2016 over Tupperware in de categorie Handelsondernemeing

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik neem elke dag mijn brood mee in een broodtrommel en kocht een jaar geleden zo’n leuke blauwe broodtrommel van tupperware. Ongeveer 2 maanden geleden ontdekte ik dat een hoekje was ingescheurd. Omdat er garantie wordt beloofd heb ik het trommeltje aangeleverd. Maar als reactie wordt geopperd dat er waarschijnlijk een laptop tegenaan is gekomen. Helaas, pindakaas. Geen nieuwe broodtrommel en wat erger is: ik heb ook niet een laptop!

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht dat de broodtrommel wordt omgeruild voor een nieuwe. De prijs was stevig genoeg, waarom het materiaal dan niet?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tupperware

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tupperware nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RovaKu