Klacht: Broodjes

op 18 december 2017 over Spar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Heer, Mevr.,

Ik was vandaag bij de Spar op de Scheepmakerskade, ik wilde daar een broodje kopen bij balie waar deze af te halen zijn, echter stond niet overal vermeld welk broodje halal was.
Ik kocht een broodje waar geen bordje bij stond maar toen het verwarmt uit de oven kwam en ingepakt bleek het bij navragen dus halal. Ik eet geen halal en als er een bordje bij had gestaan had ik dit niet gekocht.
Nou vond ik dit niet een groot probleem maar reactie van de medewerkers achter de balie was erg vervelend toen ik zei dat ik hier tegen ben, dit ben ik uit bepaalde redenen en mag mijn mening hierover hebben.
Er werd op een bagatelliserede manier gereageerd met de opmerking ‘o my god’ of ‘o god’ waaruit bleek dat er met een minachting op mijn mening werd gereageerd. Ik zou graag willen dat u hier wat mee doet, ik heb niets tegen iemand die geen probleem heeft met eten van halal, maar ik wil het niet en hoop dat daar enig respect voor is.

Vr. gr.,
Ano Niem

Gewenste Oplossing:

Als er respect is voor mijn mening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spar

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 321respect