Klacht: Broek nooit ontvangen

joannaarrudaa op 28 februari 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23 December een Adidas broek besteld. Tot vandaag heb ik geen broek binnen gekregen maar ook geen informatie over. Heb een paar e-mails al gestuurd, berichtjes op Facebook en Instagram, heb de website contact formulier gebruikt en nog steeds geen antwoord/info/broek. Inmiddels is het morgen al Maart ­čÖé

Gewenste Oplossing:

Broek krijgen of bestelling geannuleerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joannaarrudaa