Klacht: brieven niet aan afzender terug gezonden !

op 02 juni 2016 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag ,op aanraden van de postbezorger, brieven ( deurwaarders,schuldeisers,gerechtelijke brieven ) van een mens die tijdelijk hier gewoond heeft , met het verzoek deze terug testuren na de afzender, Da deze person zich hier niet uitschrijft . Echter hebben de dames van de plus deze post aan de person gegeven , zelf gegeven . Dit had ik in het verleden zelf al gedaan, zonder erfolg . De deurwaarders blijven maar komen en brieven sturen . Mijn vertrouwen in de plus heerlerheide , heerlen , wat betreeft post is weg en zal door mij niet aanbevolen worden .

Gewenste Oplossing:

Ik zou niet kunnen zeggen hoe man dit gebrek aan vertrouwen weer goed kan maken ..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.H.U.O.