Klacht: Brief zonder envelope

op 20 juli 2016 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Recent heb ik een incassobrief ontvangen met de bijbehorende bedragen en persoonlijke gegevens zonder een envelop. Dit is schending van privacy, ik vind niet kunnen dat je een verschuldigde een incasso brief stuurt aan de verschuldigde waarbij mijn buurman deze brief in ontvangst heeft genomen, waarop alle persoonlijke gegevens van mij te zien zijn.

Graag wil ik hierover een klacht indienen.

Gewenste Oplossing:

Schadevergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Flanderijn en van Eck

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Flanderijn en van Eck nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door W.T. Man