Klacht: Brief ontvangen waarin ze bestelling ( die niet geplaatst is ! ) bevestigen.

op 09 augustus 2017 over Editions Atlas in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Brief ontvangen, gedateerd 30 juni 2017, waarin bevestigd wordt dat wij iets ouden hebben besteld per telefoon. Hetgeen niet het geval is. Vandaag 9 augustus 20127 pakket ontvangen. Niet geopend, het is aan mij geadresseerd, ik denk dus dat ik het mag houden, ik reageer verder niet. Ze zoeken het maar uit.

Gewenste Oplossing:

Als ik niets meer van ze hoor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Editions Atlas

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Editions Atlas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bakieatlasklacht