Klacht: boxspring niet compleet!!

op 17 juli 2012 over Scandic Bedden in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een tijdje geleden twee boxsprings gekocht bij bosch bedden te nijmegen. bij aankomst in de winkel bleken de boxsprings incompleet. volgens de medeeigenaar was dat geen probleem hij zou de spullen (matrassen en topper en hockers) binnen 1 week leveren. na 1 week heb ik niks vernomen van het bedrijf. dus ging ik zelf contact zoeken. na vele malen telefonische contact zou ik terug gebeld worden maar niks. ik ben nu 2 maanden verder en nog steeds heb ik mijn matrassen, topper en hockers niet ontvangen.

Gewenste Oplossing:

ik hoop dat ze zo snel mogelijk contact met me opnemen en de spullen zoals beloofd aldus de matrassen en topper, en poten en hockers nabestellen en leveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Scandic Bedden in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Scandic Bedden een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door firdaus