Klacht: Bovenkant tube open (2x)

StephanieG1 op 18 januari 2023 over Elmex in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag, ik gebruik al jaren Elmex naar volle tevredenheid. Echter nu is voor de tweede keer in korte tijd de bovenkant van de tube open. De tandpasta is daarom heel dik en ook niet meer steriel wat ik toch onprettig vind. Aangezien het geen goedkope tandpasta is verwacht ik beter. Ik gebruik elmex sensitive professional. Ik heb deze aangeschaft bij het Kruidvat in Ouderkerk aan de Amstel.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag 2 nieuwe (dichte) tubes ontvangen. Elmex sensitive whiting professional

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elmex

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elmex nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door StephanieG1