Klacht: Borsteltje los van de borstel

op 27 juli 2017 over Oral B in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,

Wij hebben al veel tandenborstels bij jullie gehaald, ik heb 2 weken geleden een pak opzetborstels gekocht. De opzetborstels zijn erg prijzig. Ik gebruik net 1 week de opzetborstel,maar helaas is het borsteltje van het opzet stukje vanaf gegaan waardoor ik weer een ander moet gebruiken. Ik vind dit erg kort en ik heb dit nog nooit gehad bij oral b. Zeker omdat het een hele hoop geld kost. De tandenborstel is ook niet gevallen. Vandaar dat ik het best lastig vind.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik een nieuwe borstel krijg. Omdat ik het zonde vind van mijn geld die gelijk "weggegooid" is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oral B

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oral B nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kyara van den IJssel