Klacht: borg nuon, niet kredietweaardig volgens hun

op 21 februari 2017 over Focum Commerce B.V. in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na 4 jaar all-in te hebben gehuurd, heb ik via een voordeelsite bij nuon een contract afgesloten, nu ben ik volgens focum niet kredietwaardig, wou de reden weten en moest ik volgens nuon opvragen, lijst ingevuld en het stopte voor mij toen ik een copie van mijn legitimatie moest sturen, mijns inziens is dat verboden in dit land, nu is de patstelling ontstaan hoe ik anders inzicht krijg in wat er aan de hand is. heb geen schulden en altijd mijn rekeningen op tijd betaald

Gewenste Oplossing:

als ik mijn borg terug heb en nuon kan overleggen wat er aan de hand is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Focum Commerce B.V. over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Focum Commerce B.V. in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Focum Commerce B.V. een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Focum Commerce B.V.

Heeft op 27 februari 2017 om 13:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door henrivanderveen