Klacht: Bontas gemalen koffie verdwenen

op 05 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren genoot ik van bontas gemalen koffie die je kon halen bij de jumbo. Nu in eens hebben ze de koffie uit de handel gehaald en is hun eigen merk jumbo koffie in de plaats gekomen. Gratis pak mee gekregen om te proberen maar is niet te drinken wat een viese koffie. Ik wil graag bontas koffie terug hebben.
Contact genomen met sas nv in belgie. Fabriek en hij gaf aan dat nergens anders deze koffie te halen is hij vond het ook jammer dat jumbo gestopt is met de contract. Ik baal hier erg van. En ben best boos op jumbo.

Gewenste Oplossing:

Dat bontas gemalen koffie terug komt in de schap en weer te koop is. Bij de jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wierdenaar