Klacht: Boete in Italië

op 10 maart 2020 over Call2collect in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar aanleiding van twee openstaande boetes heb ik na 5 jaar (!) tijd 2 brieven gekregen met torenhoge kosten bovenop de bestaande boete. De boetes zijn naar zeggen aangetekend verstuurd en eenmaal geprobeerd te overhandigen aan mijn woonadres. Daar wij echter beide werken waren wij op dat tijdstip niet aanwezig. Nu 5 jaar laten komen er brieven met torenhoge kosten binnen via Call2collect.

Gewenste Oplossing:

Ik heb er geen probleem eventuele boetes indien terecht te betalen. Maar ik ga geen extra kosten betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Call2collect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Call2collect in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mathijsstocks