Klacht: Boeking auto met winterbanden

op 19 december 2017 over CarTrawler in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een auto geboekt om naar Val Thorens te rijden vanaf de Luchthaven Lyon. Van te voren 2 keer gebeld en apart nog gemaild met Cartrawler of er sneeuwkettingen bij te boeken zijn en /of er winterbanden onder zitten. Sneeuwkettingen waren geen optie en onder ALLE auto’s zouden sneeuwbanden zitten. Dus kom ik aan savonds laat, geen winterbanden, pas vanaf category J, of ik even wilde upgrdaen en 144 euro bij wilde betalen. Toch maar gedaan want het had flink gesneeuwd. Maar nu eenamaal terug krijg ik geen respons van Cartrawler en willen ze me niet helpen met mn klacht of me te gemoed komen in de extra bijbetaling die ik heb moeten doen!

Gewenste Oplossing:

Als ze contact met me opnemen en uitzoeken wat verkeerd gegaan is en me tegemoed komen in de bijbetaling wat het me extra heeft gekost

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CarTrawler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jlucassen