Klacht: boeken besteld niet ontvangen

op 07 september 2018 over Studers in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 23 augustus heb ik boeken besteld en meteen betaald en tot vandaag niet ontvangen, ik heb al een aantal keren gebeld en ieder keer zeggen ze ze gaan het in orde maken en over een paar dagen heb je het, maar geen boeken ontvangen weer bellen en een kwartier wachten totdat iemand opneemt krijg ik weer het zelfde verhaal dat ze er spoed achter gaan zetten , weer geen boeken ontvangen en vandaag weer gebeld schijnt dat ze niks doorgegeven hebben heeft ze een spoedbestelling gemaakt, ik ben benieuwd ,Ik heb nooit geen problemen gehad ij Van Dijk bestellen maar bij Studers is dat al 2 jaar zo, mijn zoon raakt achter met zijn lesstoffen omdat hij geen boeken heeft.

Gewenste Oplossing:

als ze me niet door de telefoon voor de gek houden en liegen en zorgen ze het zo gauw mogelijk oplossen , dit irriteert mij gruwelijk nou

Alle klachten die gemeld zijn door ratna indra