Klacht: Bloemen en speculaas

op 30 september 2016 over Deen in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zondag een bosje rozen gehaald bij Deen Assendelft ze vroeg of ze de doorns eraf moest halen ik zei ja prima, maar dat ze ze inpakte zat er ook bijna geen blad meer aan en was het echt een zielig bosje. vandaag heb ik er de speculaas brokken gehaald die ze bij Deen zelf afbakken en waren tegen zwart aan ik vroeg of ze nog andere had, ze zei ja ze gaan eigenlijk elke keer te lang in de oven maar ik zal er op letten. En dit ben ik zeker niet gewend van Deen.

Gewenste Oplossing:

Ben altijd treden over Deen maar moest dit even kwijt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Deen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Deen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Deen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Deen

Heeft op 03 oktober 2016 om 10:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Bakker,
Wat vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Uw reactie heb ik overgenomen en in ons systeem gezet. U hoort van ons middels een email of een brief. Hopelijk kunnen wij het naar wens met u oplossen. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hartelijke groet, Deen klantenservice.

Alle klachten die gemeld zijn door wilma_wiebenga@live.nl