Klacht: Blijven vragen om betalingen, terwijl ik betaald heb.

op 18 december 2017 over Garcinia Cambogia support in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Garcinia Cambogia blijft mij lastig vallen met het feit dat betalingen niet gedaan zouden zijn. Ik heb niets getekend. In mei 2017 heb ik 1 pakket afgenomen en daarvoor ook betaald. Ik heb een afdruk van het scherm van hun website dat de betaling succesvol is verlopen. Uiteraard heb ik mijn eigen bankafschrift hier van.
Toch willen ze dat niet geloven en na maanden heen en weer gedoe zit er nu een incasso op: Park Incasso te Veenendaal.
Ik heb beide bedrijven vanmiddag weer eens gebeld, maar bij Garcinia Cambogia [085-888 0774] meldt een telefoonbeantwoorder dat ze er niet zijn en het nummer in Veenendaal doet het helemaal niet meer [085-065 6298].

Gewenste Oplossing:

Ze moeten ophouden mij lastig te vallen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Garcinia Cambogia support

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Garcinia Cambogia support nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Booms