Klacht: Blijven geld van mijn rekening halen ook is het opgezegd

op 13 juni 2016 over Meetic.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een tijd lid geweest van Lexa. Maar maak al ruim 10 maanden geen gebruik meer van jullie diensten. Nu zie ik dat er nog steeds geld van mijn rekening via Meetic wordt afgeschreven. Ik wil dit graag stop zetten maar ik kan niet meer inloggen bij Lexa. Kunnen jullie helpen?

Gewenste Oplossing:

Als er geen geld meer wordt afgeschreven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Meetic.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Meetic.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EllisA