Klacht: blijven dreigen/ geen begrip

op 23 september 2016 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

door de belastingdienst is loonbeslag gelegd en dit heb ik meerder keren aangeven bij flanderijn.ik heb tevens stukken van alle schulden naar hun gestuurd en heb verteld dat ik 50 euro over 10 schuld eisers moest verdelen. ik wil best meer betalen,maar ik kan niet meer missen. ik heb van een andere deurwaarder te horen gekregen dat ik de 50 euro ponds gewijs moest gaan uit betalen. we zijn eerst bij de schuld hulp verlening geweest en later wsnp aanvraag gedaan. deze is in hoger beroep afgewezen

Gewenste Oplossing:

dat er een regeling komt waaraan ik maandelijks kan voldoen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Flanderijn en van Eck

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Flanderijn en van Eck nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rvording