Klacht: Binnen een uur betalen en anders..

op 01 augustus 2017 over Weekendje Genieten in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisterenmiddag (31/7/2017) 15.33 uur werd ik telefonisch benaderd met de vraag voor 17.00 uur een bedrag van 195,00 euro over te maken omdat ik ergens vorig jaar telefonisch een overeenkomst met hun had afgesloten. Bleek dat ik dit volgens een bandje ook heb bevestigd en omdat ik tot op heden niet had betaald was het opgelopen tot 195 euro en als ik dit bedrag niet voor 17.00 uur zou overmaken ik de deurwaarde kon verwachten en de kosten dan tegen de 400 euro zou oplopen. Een rechtszaak beginnen heeft geen zin aangezien er tot nu toe niemand heeft gewonnen en dus met nog meer kosten zit.

Het is denk ik wel te begrijpen dat ik hier erg van geschrokken was en overstuur raakte.

Gewenste Oplossing:

Als dit ophoudt en er niet meer gebeld wordt naar onschuldige mensen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Weekendje Genieten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Weekendje Genieten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R. Soechit