Klacht: bijna tand gebroken door iets hard in de zak.

op 02 september 2016 over Mars in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst een m&m zak geel gehaald de grote uitvoering. Ik was lekker aan het genieten van de m&ms en gooide ze handjevol in me mond en flink kauwen. Totdat ik op een super harde brok beet met dezelfde grootte als de andere maar het leek wel steen zo hard. Ik heb hieronder al een klacht gelezen met dezelfde omschrijving. Dit mag niet normaal zijn. Straks moeten we nog implantaten door die ongein.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een verklaring van Mars willen hebben over wat dit geweest is en een goedmakertje zou ook op zijn plaats zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mars

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mars over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mars nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door clinton91