Klacht: Big Mac

op 10 maart 2020 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Big Mac menu besteld zonder ui en augurk. Toen ik thuis een hap nam van mijn heerlijke Big Mac proefde ik iets naars en ik ging even tussenin kijken en wat zag ik .. 2 plakjes augurken en nog ui tussen ….. ik ben bij de Kronenburg geweest en ze hebben me enorm teleurgesteld.

Gewenste Oplossing:

Ik wil tegoed menu en dit keer zonder augurk en ui!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elisexx