Klacht: Bezorging laat op de avond

op 13 februari 2018 over Santibri.nl in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het gebeurt regelmatig dat het folderpakket heel laat op dinsdagavond in de brievenbus wordt gegooid. Vandaag was het bijna 22.00 uur, laatst zelfs 23.00 uur. Omdat dit best veel lawaai maakt als dit op de deurmat valt en sommige van ons gezin dan al op bed liggen vind ik dit heel vervelend
Ik vind dit geen normale bezorgtijden

Gewenste Oplossing:

Ik zou het fijn vinden als het niet na 20.00 uur ‘s avonds wordt bezorgd

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Santibri.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Santibri.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karolien1969