Klacht: Bezorger verhinderd Lidl geen gehoor

op 11 juni 2018 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27 mei meerdere artikelen besteld bij de Lidl. Door de grootte is deze in 2 pakketten verstuurd. Pakket nr 1 komt pas op 4 juni aan. En pakket 2 is tot op heden nooit aangekomen. Op 5 juni maar een mail naar de Lidl gestuurd voor opvragen van de status van mijn pakket. Volgens DHL status was de bezorger verhinderd en was het pakket wederom in het sorteercentrum. In plaats van een antwoord op me mail is mijn pakket op 7juni in goede orde retour ontvangen??? Ik heb niks ontvangen laat staan retour gestuurd. Dan maar een belletje gewaagd naar de klantenservice. Deze gooit onbeschoft na een kwartier in de wacht te hebben gestaan de lijn dicht….Dezelfde dag wederom een mail gestuurd onder de referentie van de mail van 5 juni….wederom geen bericht geen pakket…

Gewenste Oplossing:

Mijn artikelen geleverd te krijgen en minimaal een fatsoenlijke respons op de mail.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 11 juni 2018 om 10:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 11 juni 2018 om 19:08 geantwoord

Dit is geen oplossing maar een pleister op een open wond. En nu?? Wat is de garantie dat mijn bestelling nu wel binnenkomt als ik het opnieuw bestel? Het is gewoon schandalig dat pas nadat ik mijn klacht hier neerzet er pas wat mee gedaan wordt...geen reprimande naar de klantenservice voor het niet beantwoorden van emails? Geen reprimande voor het onbeschoft ophangen bij de klantenservice?? Plus mijn pakket is niet retour ontvangen bij u maar ligt nog ergens bij DHL. U organisatie heeft een probleem. Dit begint al bij u magazijn, u transporteur alsmede u klantenservice. Ik hoef geen tegoedbon ik wou een gepaste oplossing. Niet gekregen...Zal wederom op hoop van zegen maar weer een bestelling plaatsen. Mijn compressor is namelijk niet te gebruiken zonder accessoires....

Alle klachten die gemeld zijn door Ialocin