Klachten over Beverly Hills Salon

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Beverly Hills Salon zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Beverly Hills Salon in de categorie Kappers

0 klachten gemeld

Tijdslijn

vakantieveilingklanten worden gedupeerd

Klacht van op 27 augustus 2014 over Beverly Hills Salon in de categorie Kappers

Haloo allemaal, Ik kom hier even met een serieuze reactie die ik van mijn nicht(medewerker van Beverly Hills Salon Rotterdam) heb. Ik wilde gaan bieden op de site van Vakantieveilingen om voor heel weinig een behandeling in de bovengenoemde salon te... Lees meer

voor een keratinebehandeling moest ik binnen een week reserveren. ik heb op 2 verschillende dagen proberen te reserveren. dit lukte niet. ik ben vervolgens naar de zaak gereden. met moeite heeft men een reservering ter plekke willen maken. on de volgende... Lees meer

Via Vakantieveilingen had ik een bod uitgebracht en gewonnen voor een Argan olie treatment. Dit was op 20/12/2013. Ik kwam erachter het systeem accepteerde mijn reservering gewoon, ik heb de salon gebeld. Op onvriendelijk, onbeschofte wijze werd aan de telefoon gezegd... Lees meer

Ik zag eerst klacht en wou eerst niet gaan maar ben toch geweest en ik ben hartstikke blij dat ik niet naar deze onzin klachten heb geluisterd. Mijn haren zijn zo goed verzorgd en geweldig advies. Ik las over zogenaamde dermatoloog... Lees meer