Klacht: Beveiligingssysteem er niet af gehaald

op 30 april 2017 over Mexx in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren heb ik een colbertjasje gekocht, de verkoopster heeft verzuimt het beveiligingssysteem te verwijderen. Bij thuiskomst kwam ik hier achter. Vandaag Amersfoort gebeld waarbij mij geen goed advies kan geven.

Mijn woonplaats is Bodegraven ik moest maar in Rijswijk of Den Haag het systeem eraf laten halen het tweede advies was een winkelketen op te zoeken met hetzelfde systeem. Men kan mij niet vertellen welk winkelketen ik mij kan melden. Fouten kunnen gemaakt worden maar een goed advies voorkomt veel ergernis. Dus graag verneem ik hoe dit zo snel mogelijk is op te lossen?
Met vriendelijke groeten Tineke Prins.

Gewenste Oplossing:

Foto is niet nodig lijkt mij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mexx

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mexx nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tineke Prins