Klacht: Betreft stukje ruber in de heerlijke stevige goulash soep

op 12 februari 2018 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer,mevrouw

Betreft stukje ruber in de heerlijke stevige goulash soep.
Mijn vriendin en ik zijn goulash soep van unox aan het eten toen plotseling mijn vrienind een raar hoesten geluid maakt naast mij. Ik kijk over mijn schouder en zie dat mijn vriendin in een keer alles uitspuugt. Ze slaat kort daarna al hoesten op haar borst, ze gaf mij de indruk dat ze geen licht kreeg adekwaad heb ik geraageerd met de greep van heimlich (ik ben heb zelf ehbo) toen spuugde ze een stukje ruber uit!

Gewenste Oplossing:

Mijn tevredenheid over Unox is altijd goed geweest en nog steeds de soep was uiteraard weer lekker. Maar wil wel een oplossing voor dit probleem, als mijn vrienind alleen was geweest was het waarschijnlijk heel anders afgelopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pascalbeemer05