Klacht: `Betalingen voldaan maar brief van incassobureau

op 22 juli 2015 over NTI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben bij NTI een cursus webdesign begonnen en ik heb elke maand netjes betaald ook werd mij een tablet beloofd en daarvoor heb ik ook betaald , toch heb ik nu een brief van een incassobureau gekregen dat ik het hele bedrag in een keer moet betalen, terwijl alles betaald is en ik nog steeds geen tablet gekregen heb .

Gewenste Oplossing:

als de administratie van het NTI beter op orde is en ze eens gaan kijken wat er allemaal betaald is en als ik mijn beloofde tablet krijg of mijn geld voor de tablet terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar NTI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NTI in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NTI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NTI

Heeft op 14 augustus 2017 om 09:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste student. Excuses dat wij nooit meer hebben gereageerd. Klacht.nl was helaas aan de aandacht van NTI ontsnapt. Ik hoop dat alles uiteindelijk is opgelost, zo niet dan horen wij dat uiteraard graag zodat we kunnen kijken wat we alsnog voor u kunnen betekenen. Voor nu een fijne dag! '^LS

Alle klachten die gemeld zijn door mandytjeee