Klacht: betaling en die zij dog n betaling open stond van 99.euro at er n

op 28 juli 2017 over Weekendje Genieten in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goede middag ik heb vamorgen n telefoondje gehad van n zekere nicograntini en die zij dat er nog n bedrag van 99 euro open stond maar ik ben er niet van bewust dat ik da nog moet betalen ik wil het wel betalen maar dan wil ik wel n bewijs hebben van da bedrag en waarvanhij zegt hij begint al meteen over n deurwaarder als ik niet direct betaalmaar da klopt niet en als ik da bedrag toch moet betalen dan wil ik het in 2 keer betalen meer kan ik niet da telefoontje komt wel onverwacht

Gewenste Oplossing:

ik heb alles geschreven

Alle klachten die gemeld zijn door alie-ramos@ hotmail.com