Klacht: Betaling 2x uitgevoerd

Nicccc op 15 september 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een bestelling geplaatst bij JD Sport. Bij het afhandelen van de betaling is het bedrag 2x van mijn rekening afgehaald. Ik heb JD sport al vele mailtjes gestuurd maar ze blijken mij niet te begrijpen. Ik heb alle info aangeleverd. Betalingskenmerk, ordernummer, printscreen van 2x afboeking. Maar ze reageren of helemaal niet of ze geven aan het niet te begrijpen.kortom ik kan nergens naartoe met mijn klacht.

Gewenste Oplossing:

1x afboeking terugstorten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicccc