Klacht: Betalen of niet??

op 20 maart 2017 over Slimfruit in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar november ’n proefpakket “gratis” toegestuurd gekregen. Over
verzendkosten werd in de “Plus” geen woord gerept. Via DHL kreeg ik ‘n
heel klein pakketje, wat later 7 1/2 euro bleek te zijn. Voor mij is gratis niet betalen. Ik heb via telefoon of e-mail trachten contact te krijgen, maar niet gelukt. Vorige maand kreeg ik telefonisch ’n verzoek via ’n incassobureau om 47 1/2 euro te betalen. Dit bedrag is inmiddels opgelopen naar 68 euro,en als ik voor woensdag a.s. niet betaald heb; komt er vervolgens weer 10 euro bij. Dit is meer dan het 10-voudige van het oorspronkelijke bedrag. Kunnen jullie mij berichten hoe in deze zaak verder te handelen? Alvast bedankt voor de te nemen moeite!!

Gewenste Oplossing:

Als ik van deze malafide zaak verlost ben!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slimfruit

Reactie van de melder van de klacht jowimpy

1 jaar geleden - Is het niet van de gekke, dat je voor 'n gratis proefpakketje; het 10- voudige moet betalen, omdat er geen communicatie met deze zaak mogelijk is!! Wim Winkelman, Vreebos 7, 2716JN-Zoetermeer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slimfruit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jowimpy